Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه صنعتی شریف گفت: اروپایی‌ها در سال 2021 سیستمی بر پایه سایبر فیزیکال بر روی خودروهای شخصی و عمومی راه اندازی می کنند که جدای از راننده برای جلوگیری از تصادف تصمیم گیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، دارا رحمتی در سمینار پروتکل های ارتباطی اینترنت اشیاء و سامانه های فیزیکی سایبری که در سالن آمفی تئاتر دانشکده هنرو معماری دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: امروزه کاربردهای زیادی برای اینترنت در جهان دیده می‌شود که عمدتا راهی برای ارتباط انسان با انسان بوده است اما اکنون می‌خواهیم ارتباط اشیاء با اشیاء و با انسان را به وسیله اینترنت اشیاء برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینترنت اشیاء به آن دسته از اشیا و وسایل که ارتباط بلقوه مثل انسان دارند و به نحوی قابلیت ارتباط با دنیای خارج داشته باشند گفته می‌شود.

این استاد دانشگاه صنعتی شریف تصریح کرد: اگر اشیاء دارای نام، حواس پنجگانه(سنسور)، تفکر(هوش مصنوعی) و مکالمه درقالب سنسورهایی و هوش مصنوعی باشند اینترنت اشیاء را شامل می‌شوند که می توان از این مزیت استفاده‌های گوناگونی کرد.

وی عنوان کرد: این طرح در سال 1999 توسط کوین اشتون معرفی شد و هدف آن ارائه تصمیم گیری‌هایی برای راحت تر شدن زندگی انسان بوده است.

رحمتی ادامه داد: سامانه‌های فیزیکی سامانه‌هایی هستند که ارتباط بین دنیای فیزیکی شامل سنسورها و محرک‌ها و دنیای مجازی سایبری که در آن اطلاعات پردازش می‌شوند را برقرار می‌کند.

وی با اشاره به استفاده از این سیستم در کشورهای اروپایی خاطرنشان کرد: اکنون از این سامانه در اتومبیل‌های خودران استفاده می‌شود که به وسیله یکسری سنسور، دوربین و پارامتر می‌توان خودرو را کنترل و به حرکت درآورد.

این استاد دانشگاه صنعتی شریف، با بیان اینکه اینترنت اشیاء ترکیبی از سخت افزارها، سنسورها و پروتکل‌هاست گفت: اکنون در افراد دیابتی، سنسوری، قند خون را اندازه گیری می کند و طبق پروتکل‌هایی میزان انسولین مورد نیاز به وسیله دستگاهی به بدن فرد تزریق می‌شود.

وی با اشاره به انقلاب صنعتی اول در قرن 18 که به وسیله نیروی بخار، دستگاه‌ها به حرکت درآمدند، اظهار کرد: در انقلاب صنعتی دوم به وسیله نیروی برق توانستند محصولات انبوه را تولید کنند و پس از آن انقلاب سوم شامل استفاده از فناوری اطلاعات و الکترونیک شد که این دوره نیز در سال 2009 به اتمام رسید.

رحمتی، انقلاب صنعتی چهارم را مبتنی بر سامانه های فیزیکی سایبری دانست و افزود: از اینترنت اشیاء می‌توان برای اسمارت فون‌ها، وسایل شخصی، شهرهای هوشمند، کنترل حمل و نقل، بهبود فرآیندهای کشاورزی و سایر مباحث گسترده دیگر استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه آینده اینترنت اشیاء بوسیله هوش مصنوعی رقم می خورد یادآور شد: هم پوشانی واضحی بین هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء وجود دارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۱۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: امروز مجموعه ارزشمندی از اشیاء باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران وارد کرمان شد که همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه‌های استان به نمایش گذاشته خواهد شد. 

سعید شاهرخی گفت: این اشیاء که از موزه ملی ایران (موزه مادر) انتخاب شده، امروز به کرمان انتقال یافت و همزمان با هفته میراث فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش در خواهد آمد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان اظهار کرد: بخشی از اشیاء این مجموعه انتقالی، حاصل کاوش‌های علمی باستان شناسی در تپه‌ها و محوطه‌های کلیدی استان کرمان از جمله تپه یحیی در دشت صوغان شهرستان ارزوئیه و محوطه باستانی شهداد در شهرستان کرمان بوده که در نتیجه کاوش سال‌های پایانی دهه ۴۰ خورشیدی به دست آمده است. 

وی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشیاء مجموعه انتقالی، اشیاء حاصل از حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌های باستانی جیرفت است که در اوایل دهه ۸۰ از کشور خارج شده بود و با تلاش مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از حراج آن در حراجی‌های لندن جلوگیری و به کشور باز گشته است.

شاهرخی افزود: بخشی از اشیاء مجموعه نیز متعلق به تپه گاوکشی در اسفندقه جیرفت است که در نتیجه کاوش‌های علمی باستان شناسی در این تپه حاصل شده که این اشیاء به دوره نوسنگی و حدود۸۸۰۰ سال پیش از این تعلق دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • جنون در سرعت ، راننده را به آغوش مرگ کشاند
  • تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تشدید برخورد با خودروهای دارای پلاک مخدوش
  • تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در میاندوآب
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند