Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در اوایل سال جاری لی جون، مدیر عامل شرکت شیائومی، اعلام کرد که این شرکت قصد دارد حداقل ۱۰ گوشی هوشمند جدید با قابلیت اتصال 5G را به بازار عرضه کند. امروز، هنگام سخنرانی در گوانگژو چین، او این عدد را دو برابر کرد و گفت تمام تلفن‌هایی که بیش از ۲۸۵ دلار / ۲۵۵ یورو قیمت دارند از قابلیت‌های 5G برخوردار خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنان اجرایی بخشی از کنفرانس سالانه جهانی شرکای موبایل چین بود. در طول این رویداد، یانگ جی رئیس این شرکت گفت که برنامه‌های شیائومی برای اضافه کردن ۷۰ میلیون کاربر 5G در سال ۲۰۲۰ و گسترش فناوری 5G به بیش از ۱۰۰ صنعت است. مهمان مهم دیگر کنفرانس هوارد لیانگ، رئیس هیئت مدیره هوآوی بود.

بیشتر بخوانید: گوشی مقرون به صرفه 5G سامسونگ در راه است 

در حال حاضر، شیائومی نمونه کار نسبتا متوسطی در زمینه تولید دستگاه‌های 5G دارد. از محصولات این شرکت با توانایی پشتیبانی از اینترنت نسل پنجم می‌توان به گوشی نسبتا قدیم می میکس 3 5G، می 9 پرو 5G (که تنها برای چین تولید شد) و می میکس آلفا اشاره کرد. البته همان طور که می‌دانید گزینه آخر بیشتر از این که یک گوشی باشد، یک طراحی مفهومی جذاب بوده که بر اساس شایعه‌ها تنها ۵۰۰ عدد از آن تولید شده است.

با آوردن دستگاه‌های ارزان‌تر که از تراشه‌های 5G پشتیبانی می‌کنند، به احتمال زیاد شاهد اتصال نسل بعدی تلفن‌های همراه با دستگاه‌هایی همچون ردمی K30، می 10 SE و حتی ردمی نوت ۹ پرو خواهیم بود. علاوه بر این تلفن‌های همراه گفته می‌شود احتمالا می ۱۰ و نسخه بعدی گوشی گیمینگ Black Shark نیز از اینترنت نسل پنجم پشتیبانی خواهند کرد. البته این دستگاه‌ها برای مناطقی که هنوز از این نسل پشتیبانی نمی‌کنند دارای اینترنت همراه 4G خواهند بود.

اینترنت نسل پنجم را می‌توان یکی از جهش‌های دنیای فناوری دانست و باید آن را بهتر از قبل بررسی کرد. این اینترنت به دلیل داشتن سرعت زیاد می‌تواند باعث متولد شدن فناوری‌هایی شود که تاکنون وجود نداشته‌اند. یکی از بهترین اتفاق‌های سال جاری نیز وجود همین نسل اینترنت است.

انتهای پیام/

اینترنت نسل پنجم با گوشی‌های شیائومی افزایش می‌یابد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت نسل پنجم شرکت شیائومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • دستاورد جدیدی که سرعت اینترنت را 20 برابر می‌کند!
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی