Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: اپراتورهای سامانه 2020 به صورت 24 ساعته در چهار شیفت پاسخگوی نماس و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت مشتریان هستند.

آزاد حکمت امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج با اشاره به اینکه افزایش حداکثری رضایت مشتریان در برقراری ارتباط با اپراتورهای ۲۰۲۰ از جمله اهداف مخابرات منطقه کردستان به منظور تکریم ارباب رجوع، مد نظر قرار گرفته است، اظهار کرد: این مهم توسط اپراتورهای پاسخگو در مرکز ۲۰۲۰ مخابرات استان به نحو احسن لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تمرکز زدایی مراکز پاسخگویی2020، بهبود نظارت و مدیریت بهتر توسط مدیران، ضبط مکالمات، بکارگیری نیروهای متخصص در این حوزه و  غیره را از مهم‌ترین اقدامات مثمر ثمر برای نحوه مناسب پاسخگویی به مشتریان اینترنت پرسرعت در منطقه کردستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه اپراتورهای سامانه 2020 منطقه کردستان به صورت 24 ساعته در چهار شیفت کاری پاسخگوی تماس و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت مشتریان استان هستند اظهارداشت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون به تعداد 275 هزار تماس پاسخ داده‌اند.

مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به آمار اعلام شده که بیانگر پاسخگویی 95 درصدی تماس‌های مشتریان از سوی اپراتورهای2020 استان است، ابراز داشت: 5 درصد تماس‌های پاسخ داده نشده به علت قطع کردن ارتباط از سوی مشترک و یا بعضا بروز مشکلات فنی هستند.

حکمت اعلام کرد: مشتریان قبل از تماس با سامانه 2020 می‌توانند اقدامات اولیه را برای بررسی وکنترل مشکل خود انجام دهند که از مهمترین آنها می‌توان به پیدا کردن علت نویز(هر دستگاهی به غیر از مودم مانند تلفن، کارت‌خوان، فکس، دوشاخه ضدبرق و غیره را حتماً از روی خط بردارند)، اتصال مستقیم و بدون واسطه مودم به پریز تلفن، استفاده از یک نویزگیر، تعویض تلفن و یا پریز تلفنی که مودم به آن متصل است اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: بیشترین مشکلات و مسائل مطرح شده در تماس با اپراتورهای 2020 مخابرات منطقه کردستان شامل قطعی مودم یا خاموشی چراغADSL ، قطعی لینک یا خاموشی چراغ اینترنت، دریافت نام کاربری و رمز ورود، اطلاع از حجم وزمان مصرفی و باقیمانده و تنظیمات مودم است.

وی زمان صف انتظارِ مشترک با مرکز 2020 مخابرات را به صورت میانگین 15 تا 20 ثانیه اعلام کرد و اضافه کرد: زمان انتظار مشتریان برای برقراری ارتباط با اپراتورها نسبت به گذشته کاهش یافته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان بیان داشت: درصورت نبود مشکلات سخت افزاری و عدم نیاز به اقدامات زمان بر در خصوص رفع مشکل مشترک، مدت زمان پاسخگویی به مشتریان یک تا سه دقیقه است.

حکمت یادآورشد: در حال حاضر تعداد 97 هزار پورت اینترنت پرسرعت به مشتریان در سطح استان واگذار شده است.

انتهای پیام/2330/72

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان اینترنت مشتریان سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم همراه اول در ۳ روستای گردشگرپذیر سطح بخش خبر داد.

باقر صدیقی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر مخابرات نیشابور اظهار کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

وی از افزایش پوشش اینترنت ۴G  در ۳ روستای سطح این بخش خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم ۴G  در روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

صدیقی عنوان کرد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به روستاهای مذکور سفر می‌کنند از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.

نماینده عالی دولت در سرولایت خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریع‌تر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده‌ها را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته، پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB  افزایش یافت، تصریح کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را فراهم آورد.

مدیر مخابرات نیشابور نیز در ادامه گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای توزیع عادلانه خدمات مخابراتی و ایجاد بستر ارتباطی سامانه شاد در نقاط روستایی این اقدام صورت گرفت.

موسی‌آبادی افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات تکنولوژی ۴G به طور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

وی گفت: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال بر اساس هزینه‌های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

مدیر مخابرات نیشابور راه‌اندازی ۶ سایت همراه اول، چهار سایت ایرانسل و همچنین نصب و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت خانگی در اکثر روستاهای بخش را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: علی‌رغم اقدامات صورت گرفته اما هنوز هم مشکلاتی در سطح این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • لحظات پرواز یازده ساعته بمب افکن‌های اتمی روس در مرز آمریکا
  • لغو مراسم آیینی سنتی کومسای در هورامان کردستان به دلیل بارندگی
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر در خصوص تحولات منطقه