Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، رحیم فلاح زاده مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: به منظور عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، کاهش رفت و  آمد، صرفه جویی در وقت و هزینه و افزایش سطح سلامت و رفاه جامعه در پی شیوع ویروس کرونا ارائه خدمات غیرحضوری به مشترکان در دستورکار قرار گرفت.

او افزود: مجموع خدمات اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ۲۰۲۰ برای تمام مشترکان از طریق غیرحضوری و از طریق تماس با سامانه ۲۰۲۰ ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح زاده با بیان اینکه اپراتور‌های سامانه ۲۰۲۰ منطقه خوزستان به صورت ۲۴ ساعته در ۳ شیفت کاری پاسخگوی تماس و رفع مشکلات اینترنت پرسرعت مشتریان استان هستند، تصریح کرد: از پاسخگویان مرکز ۲۰۲۰ انتظار دارم با نگرشی نو و با انگیز‌های دوچندان پاسخگوی مردم خوزستان باشند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه پاسخگویان مرکز ۲۰۲۰ از ابتدای سال جاری تاکنون به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تماس و به صورت میانگین روزانه ۲۰ هزار تماس پاسخ داده‌اند، بیان داشت: زمان صف انتظارِ مشترک با مرکز ۲۰۲۰ مخابرات را به صورت میانگین و در شرایط عادی از ۲۰ ثانیه تا ۲ دقیقه است و زمان انتظار مشتریان برای برقراری ارتباط با اپراتور‌ها نسبت به گذشته کاهش نشان می‌دهد.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان با بیان اینکه درصورت نبود مشکلات سخت‌افزاری و بدون نیاز به اقدامات زمان بر در خصوص رفع مشکل مشترک، مدت زمان پاسخگویی به مشتریان نیز کمتر از زمان اعلام شده می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر ۹۶ هزار پورت اینترنت پرسرعت به مشتریان در سطح استان واگذار شده است.

او در خصوص بسترسازی سرویس‌های ADSL و VDSL گفت: در بحث VDSL امکانات بسیار خوبی وجود دارد و هم‌اکنون این سرویس را در چندین شهر استان با موفقیت راه اندازی کرده ایم و برای VDSL با هماهنگی لازم با شرکت مخابرات ایران تلاش خواهیم کرد تا نسبت به تامین تجهیزات در دیگر شهر‌های استان، این تکنولوژی راه‌اندازی شود.

فلاح زاده با بیان اینکه مشترکین هرگونه پرداختی را با سامانه ۲۰۰۰ انجام دهند، بیان کرد: وظیفه ما این است سرویس‌های مخابراتی با کیفیت در اختیار مردم بگذاریم و در صورت بروز مشکلات اینترنت سامانه ۲۰۲۰ و برای تلفن ثابت سامانه ۲۰۱۱۷ آماده پاسخگویی به مشترکین هستند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت ویروس کرونا کرونا ویروس اینترنت پرسرعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ایده جدیدی مطرح شده است که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است که این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

روح الله شکرارا با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نزدیک به ۱۰ سال است که در حوزه حمل و نقل فعال هستیم و برای نخستین بار در این نمایشگاه ایده جدیدی مطرح شده که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است و این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی افزود: بر اساس این ایده پس از امضای تفاهم‌نامه با کارفرما، داده‌ها در محیط قرنطینه پاک‌سازی و کیفیت آن‌ها ارزیابی می‌شود. بخشی از داده‌های حریم خصوصی همچون پلاک و موبایل، کد خواهند شد؛ در واقع این داده‌ها یک طرفه و غیر قابل بازگشت است و به معنای واقعی مخفی‌سازی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت عصر پردازش سریع تصریح کرد: برای داده‌ها شناسنامه ایجاد خواهد شد و آن‌ها در فضای امن نگهداری می‌شود، البته کارگزار داده مسئولیت دریافت داده، نگهداری و پیدا کردن مشتری برای آن‌ها را به عهده دارد. در سند باکسینگ در صورت نیاز و تأیید کارفرما، بخشی از داده‌ها شبیه‌سازی و به‌صورت اولیه به مشتریان ارائه خواهد شد.

شکرارا خاطر نشان کرد: از سوی دیگر با افزایش جمع‌آوری داده، هم‌پوشانی و ارزشمند شدن آن‌ها نیز بیشتر خواهد شد؛ زمانی که داده‌ها را دریافت می‌کنیم، مجوزهای امنیتی و آموزش‌های لازم همچون ایزو ۲۷۰۰۰ در حوزه امنیت و اطلاعات را در اختیار داریم و با رعایت اصول امنیت مورد نیاز نگرانی‌های سازمان و کارفرما از بابت واگذاری داده‌ها را برطرف می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر تمام افرادی که در این زمینه فعال هستند پا به میدان بگذارند، منفعت‌های بسیاری را برای همه مردم به‌دنبال دارد.

کد خبر 750060

دیگر خبرها

  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • حضور جمعیت هلال‌احمر زنجان در ارائه خدمات جهادی پر رنگ است
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران