Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشی‌های هوشمند سال‌هاست که به یکی از مهم‌ترین قسمت‌های زندگی روزمره انسان تبدیل شده‌اند و از سال ۱۹۷۰ تا به امروز با توسعه و گسترش توانسته‌اند در زندگی تقریباً همه‌ی انسان‌ها راه پیدا کنند. با معرفی این وسایل هوشمند در سال ۱۹۷۰ و پیشرفت چشمگیر آن‌ها در دهه ۹۰، گوشی‌های هوشمند موفق شدند دنیا را فتح کنند و برقراری ارتباط را برای انسان‌ها از هر زمانی آسان‌تر سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گستردگی گوشی‌های هوشمند و پیشرفت چشمگیر آن‌ها باعث شده تا زیرمجموعه‌های بسیاری برای این وسایل الکتریکی به وجود آید، در نتیجه هر ساله با تغییر فناوری گوشی موارد دیگری نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند. در ادامه به مهم‌ترین موضوعاتی که حول محور گوشی‌های هوشمند در سال جاری اتفاق افتاده است نگاهی می‌اندازیم.

رشد چشمگیر استفاده از گوشی‌های هوشمند

یکی از مهم‌ترین مسائل سال جاری در حیطه گوشی‌های هوشمند رشد فوق‌العاده استفاده از این وسایل الکتریکی توسط کاربران سراسر جهان است. زمانی که سال ۲۰۲۰ آغاز شد، گوشی‌های هوشمند همچنان یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی انسان‌ها در سراسر جهان بودند. پس از گسترش ویروس کرونا و شیوع این بیماری در سراسر جهان، کاربران ناچار شدند تا زندگی خود را در قرنطینه سپری کنند، این امر در کنار تمامی تأثیرات دیگر خود باعث شد تا میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند به شکل چشمگیری افزایش یابد.

پیش از این عده‌ای از افراد معتقد بودند میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند تنها به دلیل رفت و آمد افراد به خارج از خانه بالا است، اما پس از شیوع ویروس کرونا مشخص شد کاربران استفاده از تلفن‌های همراه را حتی در قرنطینه خانگی امری ضروری و مهم می‌دانند. از ماه مارس سال ۲۰۲۰ و با اعمال دستور قرنطینه خانگی، دنیا شاهد رشد شگفت‌انگیز استفاده از گوشی‌های هوشمند بود چرا که مردم همواره در حال بررسی اخبار و به‌روزرسانی شبکه‌های اجتماعی هستند. در مجموع اعمال قرنطینه خانگی باعث شد میزان آنلاین بودن افراد افزایش پیدا کند و شبکه‌های اجتماعی با رشد چشمگیر کاربران مواجه شوند.

بیشتر بخوانید

تاریخچه هوشمندسازی وسایل؛ با اینترنت اشیاء آشنا شوید فناوری 5G؛ داغ‌ترین موضوع این روزها

یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین موضوعات این روزها در دنیای فناوری، اینترنت نسل پنجم تلفن‌های همراه به حساب می‌آید که ذهن بسیاری از کاربران را به خود مشغول کرده است. این فناوری چند سالی است که به دنیا راه پیدا کرده اما با در دسترس قرار گرفتن کامل در سال ۲۰۲۰ و همچنینی شیوع ویروس کرونا، بحث‌های حول محور آن گسترش بسیار زیادی پیدا کرد. این روزها تقریباً تمامی گوشی‌های هوشمند بالا رده و میان رده در زمان انتشار از فناوری 5G پشتیبانی می‌کنند و اینترنت نسل پنج در اکثر نقاط جهان از جمله ایران قابل استفاده شده است.

فناوری 5G از چندین جهت پتانسیل‌های زیادی دارد، اینترنت نسل پنجم نه تنها می‌تواند سرعت ارسال و دریافت داده‌ها را به شکل غیرقابل باوری افزایش دهد بلکه پشتیبانی زیادی از اینترنت اشیاء، هوش‌های مصنوعی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را به همراه دارد. توسعه این فناوری از امسال تا سال ۲۰۳۰ به طور خواهد انجامید و قرار شده بیش از ۱۰۰ میلیارد دستگاه هوشمند به آن متصل شوند. یکی از مواردی که در این فناوری کاربران را بسیار راضی نگه می‌دارد، استفاده از فضای ابری و کاهش نرخ تغییر آن است.

بیشتر بخوانید

صفر تا صد فناوری 5G؛ با سریع‌ترین اینترنت جهان آشنا شوید رونق کسب و کارهای اینترنتی با رواج خرید آنلاین

طی سال‌های اخیر کاربران شاهد تغییر روش خرید محصولات از نوع سنتی به شیوه جدید و آنلاین بوده‌اند. در حال حاضر بیش از دو میلیارد نفر تمامی خریدهای خود را به صورت آنلاین انجام می‌دهند. این در حالی است که تا سال ۲۰۱۴ تنها یک میلیارد نفر تمایل به خرید اینترنتی داشتند. توسعه خرید اینترنتی از امسال تازه شکل گرفته و پیش‌بینی می‌شود با رشد بیشتری در سال‌های پیش رو مواجه شود.

همان‌طور که پیش از این اشاره شد، علت اصلی گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و همچنین خریدهای اینترنتی قرنطینه خانگی بوده و هست چرا که مردم ترجیح می‌دهند ریسک بیرون رفتن و بیمار شدن را به جان خود نخرند. به همین دلیل احتمال می‌رود افراد با عادت کردن به نحوه خرید آنلاین این روش را پیش بگیرند و دیگر روش‌های سنتی را اجرا نکنند.

گفتنی است؛ خریدهای آنلاین دیگر به خوراک، پوشاک و لوازم خانه محدود نمی‌شوند، کاربران این روزها می‌توانند خودروهای خود را نیز به صورت اینترنتی خریداری کنند و آن را در نزدیکی خانه تحویل بگیرند. استقبال کاربران برای انجام خریدهای اینترنتی باعث شده مسئولان تصمیم بگیرند امنیت سایبری درگاه‌های اینترنتی بانک‌ها را افزایش دهند و این امر به توسعه علم امنیت سایبری نیز کمک کرده است.

بیشتر بخوانید

صفر تا صد فناوری 5G؛ کاربرد اصلی اینترنت سریع نسل پنجم چیست؟ ابزارهای موقعیت محور

با شیوع ویروس کرونا و گسترش خطر ابتلا به این بیماری، شرکت‌هایی مانند گوگل و اپل سعی کردند با اختراع برنامه موقعیت‌یاب کاربران را از خطرهای احتمالی و مناطق آلوده با خبر سازند. گوشی‌های هوشمند تقریباً از ابتدای عرضه خود قابلیت تشخیص موقعیت و مسیریابی را به همراه داشتند، حالا با ایجاد نیازهای جدید برنامه‌های گوشی‌های هوشمند نیز می‌توانند از قابلیت مذکور بیشترین استفاده را ببرند.

بیشتر بخوانید

نگاهی تخصصی به فناوری 5G؛ معماری اینترنت نسل پنجم چگونه است؟ کیف پول‌های مجازی

آخرین موردی که در دنیای گوشی‌های هوشمند مورد توجه بسیار قرار گرفته کیف پول مجازی است. کیف پول‌های مجازی در واقع ابزاری هستند که به کاربران کمک می‌کنند هزینه‌های خود را با سرعت بالا پرداخت کنند. با استفاده از این ابزارها گوشی هوشمند افراد به یک کارت اعتباری تبدیل می‌شود که می‌تواند در لحظه مبلغ مورد نیاز را پرداخت کند.

این نوع ابزارهای مجازی پیش از ۲۰۲۰ نیز مورد توجه کاربران بودند اما با توسعه خریدهای اینترنتی و استفاده بالا از گوشی‌های هوشمند در سال جاری، کیف پول‌های مجازی نیز به یکی از داغ‌ترین مباحث سال تبدیل شدند.

گزارش از امین وصالی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوشی هوشمند گوشی های هوشمند گوشی تلفن همراه استفاده از گوشی های هوشمند بیشتر بخوانید قرنطینه خانگی هوشمند در سال ویروس کرونا اینترنت نسل مهم ترین نسل پنجم سال ۲۰۲۰ فناوری 5G کیف پول باعث شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در قم برگزار شد.

در این نشست که حجج اسلام سید حسین رکن الدینی معاون فرهنگی و محمدعلی اخویان مدیر آموزش معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و حسین بهجتی مسئول دفتر نمایندگی بعثه در کربلا حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین نواب در خصوص اولویت‌ها برای معرفت افزایی بین زائران توصیه‌هایی بیان کرد و بر تهیه نظام موضوعات کاربردی برای انجام سخنرانی‌های مفید، تهیه آزموده‌ها جهت انتقال تجارب و ارائه محتوای فاخر بر اساس منابع و معارف اصیل اسلامی از جمله صحیفه سجادیه تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه دیگر سخنران این نشست بود که با بیان چند تذکر اجرایی، به تشریح انتظارات بعثه از خطبای اعزامی به عتبات عالیات پرداخت.

در ادامه این نشست، چند تن از سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در جهت بهبود کیفی برنامه‌های بعثه و سخنرانی‌ها در جمع زائران ایرانی عتبات عالیات پرداختند.

تدارک مسیر ارتباطی زائران با بعثه از طریق ایجاد کانال‌هایی در پیام‌رسان‌های داخلی، آرشیو سخنرانی‌ها در عتبات عالیات و تدوین و چاپ کتاب از آنها، ارائه موضوعات کاربردی و مفید از جمله نکات مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنرانی‌ها و پرداختن به موضوعاتی همچون تبیین صحیح معارف ناب اسلامی، مهدویت، سرمشق‌بودن اهل بیت (ع) در همه رفتارها، لزوم استکبارستیزی و مقاومت، امیدبخشی به زائران و… از جمله نکات مطرح شده بود و حاضران پیشنهاد کردند که موضوعات سخنرانی در عین سلسه‌وار بودن مباحث، به نحوی ارائه شود تا زائر حتی اگر در یک جلسه شرکت کند، بهره لازم را ببرد.

در پایان این نشست، از مجله «در رواق ولایت» ویژه نامه عتبات عالیات رونمایی شد.

این ویژه نامه حاوی آداب و احکام سفر به اعتاب مقدسه است و اطلاعاتی مفید برای شناخت بیشتر از اماکن متبرکه عراق ارائه می‌دهد.

کد خبر 6095228

دیگر خبرها

  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟